November Oslo

Spillefilm, 72 min

Oslo November 2014. Sykepleieren Aurora, (28) er kjæreste med Marius (30) en veteran fra Afghanistan som hun møtte på sykehuset. Forholdet byr på utfordringer som kommer av Marius’ problemer med å komme tilbake til Norge etter å ha vært i krigssonen. Aurora ønsker å vite mer om livet til kjæresten før han dro til Afghanistan for å komme nærmere ham. Hun kaster sammen en overraskelsesfest for Marius den dagen han overraskende forteller at er hans 30. fødselsdag. Alle gjestene er tilfeldig invitert gjennom sosiale medier. Men ikke alle er mennesker Marius har lyst til å møte. 

 

Filmen følger den sammensatte grupper som venter på at Marius skal dukke opp. Gamle konflikter og mørke hemmeligheter kommer til overflaten. Kommer Marius og Aurora til å klare å fortsette forholdet etter denne merkelige festen?

Regissør: Gianluca Iumiento

Medvirkende: Lina Hindrum, Selome Emnetu, Gard Godøy Spange, Preben Hodneland, Jon Emil Jørgensrud, Henriette Marø, Marianne Stormoen, Karl-Vidar Lende, Christian Ruud Kallum

Manus: Christopher Larsen

Fotograf: Torfinn R. Sanderud

Musikk: Tobias Pfeil

Lyddesign: Eero Kujala

Klipp: Maria Sand & Tollef Blindheim

Produksjons- og kostymedesign: Verdiana Ohra

Linjeprodusent: Jannicke Stendal Hansen

Co-produsent: Guro Ekornholmen

Produsent: Martin T. B. Thomas

Produsert av: Para Film & Teater AS i samarbeid med Mediefabrikken 
 
 
 

Adresse

  • Østre Aker Vei 90, 0592 Oslo

E-post

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Telefon

  • +47 9266 9062